Kendin için Başarmak

      Biyoloji Eğitiminde farklı yaklaşımlar kullanarak öğrenmeyi tam anlamıyla gerçekleştirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken öğrencilerimize kendilerine ait olacak öğrenmeyi öğretebilmektir.

By using different approaches in Biology Education, you can fully realize your learning. All you need to do is to teach our students what they need to learn. 

     Kariyer planlamasında ve eğitimde en önemli sıkıntılardan birincisi değişime direnme ikincisi de gelecekle ilgili beklentilerin bulunmaması ya da bu kaygıyı taşımayan bireylerdir. 

The first of the most important problems in career planning and education is change resistance and the second is the lack of future expectations or the individuals who do not carry this concern. 

     Öğrencilerinizin iş başarma duygusunu ( n-arch ) geliştirmekle ise başlayabilirsiniz.Farkındalık yaratmak ve işlevsellik eğitimde önemli bir yer almaktadır.Ayrıca modern sistemlere uyum sağlama yeteneğini de ortaya çıkarmak gerekir.Bu donanımlara sahip bireyler için kariyer planlaması yapmak daha kolay olacaktır. 

You can start with improving your students' sense of accomplishment. Creating awareness and functionality is an important part of education. It is also necessary to reveal the ability to adapt to modern systems. It will be easier to plan career for individuals with these equipment. 


NURETTİN AYKAN Aralık 2017

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yol Haritası

Dünya Sağlık Günü

Deli Sorulara Cevaplar